Media Producties

Media Producties

Magazine, krant en periodieken

Busily, Busily Agenda en de Bouw- en Kluskrant. Deze projecten zijn een klein overzicht waar Ropero Media in 2006 mee begonnen is. Onze projecten blijven groeien dankzij vertrouwen van onze klanten.

Uw project?

U loopt met de gedachten een periodieke uitgave voor uw bedrijf te willen publiceren, maar weet niet hoe en waar u moet beginnen. Wellicht kunnen wij u de oplossing bieden. Wij hebben een team van tekstschrijvers, fotografen en advertentieverkoop die zelfstandig kan opereren of u ondersteuning kan bieden in uw project. Daarnaast zit er een creatief team met ervaring die het ontwerp en vormgeving op zich neemt. Of het nu gaat om een nieuw magazine of een periodiek dat moet aansluiten op uw huisstijl, al onze inspanningen zijn erop gericht om uw doelgroepen te vinden, te raken en te overtuigen. Projecten kunnen door uw eigen inbreng een impuls krijgen, terwijl wij uw project als het onze beschouwen.

Voor een kwalitatief goed product, een eerlijk advies en een klantgerichte instelling bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten?

Bel 06 - 53346161 of stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.